Liikutettavat ja helppokäyttöiset putkentaivuttimet

Innovatiiviset putkentaivutustyökalumme sujuvoittavat putkistoasennuksien tekemistä. Putkentaivuttimet ovat näppärästi liikuteltavia ja helppokäyttöisiä. Tämän ansiosta voit muuttaa työskentelytapojasi ja saavuttaa lisää asennusaikaa. Putkentaivuttimet sopivat niin teollisuuslaitosten, järjestelmätoimittajien kuin hydrauliikkahuoltoyritystenkin tarpeisiin.

Putkentaivutin-liiketoiminta on siirtynyt Premeka Oy:lle.
Tarmaticin TB35 ja TB45 putkentaivutuskoneiden liiketoiminta siirtyi Premeka Oy:lle 1.5.2021 alkaen. 
Putkentaivuttimiin liittyvissä kysymyksissä löydätte yhteystiedot premeka.fi

Liikuteltava

Akkukäyttöisyyden ansiosta putkentaivuttimiamme voidaan käyttää ihan millaisessa paikassa tahansa. Liikuteltava taivutin kulkee helposti asentajan ja putkiston mukana työmaalla. Asentajan ei siis tarvitse jatkuvasti kulkea asennuspisteen ja taivuttimen väliä, vaan koko työ voidaan hoitaa kerralla samalla paikalla. Tällä tavoin säästetään niin aikaa, vaivaa kuin kustannuksiakin. Pidemmät kuljetukset onnistuvat mukana tulevan kuljetuskotelon avulla helposti – ilman trukin apua.

Helppokäyttöinen

Putkentaivuttimiemme käyttäminen on tehty todella helpoksi. Koko koneessa ei ole kuin kolme nappia ja kaikki tapahtuu manuaalisesti, ilman monimutkaista ohjelmointia. Käyttöä helpottavat koneeseen integroidut astekulmaosoittimet, joiden ansiosta ei tarvita erillisiä apuvälineitä, kuten suorakulmaa tai mittaa. Magneettikiinnitteistä käyttöohjainta voidaan käyttää jopa kolmen metrin päästä laitteesta.

Toimintavarma

Valmistamme putkentaivuttimet laadukkaista osista, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä ja kovempaakin rasitusta. Taivutin on tarkka ja muotoilee putken juuri haluttuun kulmaan. Laitteen akku kestää yhdellä latauksella 30 enimmäisputkikoon taivutusta. Pienempien putkien kohdalla akku kestää useampia päiviä. Saatavilla on lisävarusteena myös 230 volttinen ulkoinen virtalähde, jonka avulla työnteko onnistuu mainiosti esimerkiksi pakkaskelissä.

Käyttäjän näkökulmasta kehitetty

Putkentaivuttimiemme taustalla on omakohtaiset kokemuksemme: putkistoasennuksia tehdessämme emme olleet tyytyväisiä tarjolla olleisiin työkaluihin. Päätimme siis kehittää sellaisen putkentaivuttimen, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla asennustyön haasteisiin. Olemme ammentaneet kehitystyössämme vuosien kokemustamme erilaisista putkistoasennuksista. Käytämme omia putkentaivuttimiamme työssämme päivittäin.

Tulemme mielellämme näyttämään, miten putkentaivutin toimii!